Wednesday, March 24, 2021

Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog

 


Ada orang tag untuk join giveaway. first time ni kena tag setelah sekian lama hehe thank you Cik Nad sudi tag saya untuk join giveaway ni. 

giveway simple. just nyatakan perasaan korang dalam menyambut bulan Ramadhan & Syawal yang bakal tiba tidak lama lagi (Penceritaan bebas) 

Perasaan saya?
Alhamdulillah. Sedang menghitung hari dan InsyaAllah selepas ni dapat menyambut bulan Ramadhan, berpuasa, bertarawih dan beraya dengan suami heeeeheeheeee insyaAllah family pun dah makin bertambah time raya nanti. 
cakap pasal baju raya. baju raya memang takda. pakai jak baju time nikah nanti 😂

nak tag :
https://www.alienoren.com/
https://iamaslowrunner.blogspot.com/



10 comments:

  1. Thanks diyanieee thanks saya🤗🤗🤗 nnti saya join ya. All the best!

    ReplyDelete
  2. Bestnya pasti dah berdebar-bebar time ni kan :)
    Wish in advance Selamat Pengantin Baru :)

    Terima kasih sudi join GA Shida ya :)
    All The best <3

    ReplyDelete
  3. yeh! join gakk.. yepppii. goodluck taw ;)

    ReplyDelete
  4. Good Luck, OM datang dari segmen yang sama.

    http://www.ombakbergigi.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  5. singgah dri GA yg sama..goodluck!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  6. mesti excited tahun ni dah berdua. Semoga kita semua diberikan kesihatan yang baik untuk menunaikan ibadah puasa tahun ni.

    Semoga ada rezeki juga menang GA Shida. Aaminn

    ReplyDelete
  7. Selamat berjaya..mudah mudahan ada rezeki menang hadiah..

    ReplyDelete